mandag den 18. juli 2011

Orlando i Juli måned

Det er lige nu højsæson for europæiske familier i Orlando, Florida og USA. Det er varmt, dejligt, og så er det faktisk rigtig varmt.

Der er et par gode huskeregeler ved besøg i Florida om sommeren. Brug solcreme hver dag, da du godt kan give forbrændt på en overskyet dag. Du skal drikke mere vand end du havde regnet med for det er rigtig varmt, og du skal passe meget på, når du sætter dig ind i din bil for du kan virkelig brænde dig på spændet til sikkerhedsselen, rattet, instrumentbrættet, og GPS i foruden kan få hedeslag. HVis du bruger sund omtanke er det også dejlig at være i Florida i sommermånederne.

Vi kan mærke efterspørgslen faktisk er større i år end sidste år for at købe boliger i Florida, og der er faktisk blevet vanskeligere at finde den helt fantastiske handel. Det er stadig muligt at gøre gode køb, og priserne er stadig meget attraktive i forhold til Europa. Du kan stadig få lækre boliger til gode priser, men du vil nok betale måske 10% mere for dem end sidste sommer. Det gør det ikke til en dårlig forretning at købe, men det er et signal om at der er ved at komme gang i hjulene igen.

God sommer.

Ingen kommentarer: