tirsdag den 20. maj 2008

Hvem er vi?

Vi kan åbne op for posen nu, vi er en amerikansk ejendomsmægler med danske rødder. Vi kan sælge boliger uden problemer i Florida og Californien. Vi har uddannelsen og licenserne til at gøre det i de 2 stater.

Vi har soligt boliger i Californien i en årrække til amerikanere, men nu er det blevet interessant for danskere på grund af den nedadgående prisjustering der har været gennem de sidste 18 måneder og på grund af historisk lave dollarkurs.

Vi vil naturligvis meget gerne sælge boliger til danskere i Californien, men det er lidt langt væk for danskere og priserne er væsentlig højere end i Florida. Det er imponerende boliger du kan købe for begrænsede ressourcer i Florida. Samtidig er det et marked, hvor der er mulighed for at lave korttidsudlejninger.

Korttidsudlejninger er dog ikke tilladt i alle områder af Florida, så det er vigtigt at have styr på detaljerne ved huskøb.

Vi har oplevet en speciel stor interesse for Orlando, som naturligvis er kendt for Walt Disney World med alle de forskellige temaparker som det nu inkluderer. Orlando har omkring 55 millioner turister om året, hvilket gør det til verdens største turistdestination. Det er muligt at finde en pæn lejlighed på ca. 100 km og 2 soveværelser for omkring 650.000 danske kroner og det er endda inklusiv inventar, og i en pæn bebyggelse med mange fællesfaciliteter såsom swimming pool, tennis baner, fitness center og legeplads.

Ja, det er langt væk, men det tager ikke længere tid end at køre til Sydfrankrig. Det tager 15-16 timer at komme fra København/Billund/Hamburg til Orlando.

Kig på vores brochure som kan hentes på www.usabolig.com og tænk på mulighederne.

God fornøjelse

Ingen kommentarer: