lørdag den 2. august 2008

Sommeren 2008

Jeg har i de senere måneder opholdt mig meget i Florida. Vi har meget gang i forretningen. Der er mange danskere som har lyst og mulighed for at investere i det amerikanske boligmarked.

De fleste af vores klienter er mest interesseret i at købe deres feriebolig/investeringsejendom i Florida, fordi priserne er lavere og afstanden er kortere end for eksempel Californien.

Fordelen ved at købe i Florida er, at der er mange turister, og det bliver mere og mere populært at leje sig ind i huse/rækkehuse/lejligheder fremfor at bo på hotel. Det gør markedet for korttidsudlejede huse rigtig interessant. Det er bare ikke nødvendigvis helt nemt at finde en bolig, som må blive lejet ud på korttidsbasis. Det er en god idé at involvere en lokal ejendomsmægler tidligt for at kunne identificere de rigtige boliger. Der er mange lokal forordninger, så find en lokal ejendomsmægler du kan stole på.

Det er fint og rart at Dansk Ejendomsmægler forening har travlt med at markedsføre sig selv som en sikkerhedsgarant for udenlandske boligkøb, men det er en falsk tryghed. Find en lokal mægler, og tal gerne med flere for at sikre at du finder en som du føler dig godt tilpas med.

Vi har ingen ambitioner om at markedsføre boliger i hele verden, fordi så vil vi ikke kunne yde en kvalitet i nogen lande. Vi er specialister i USA, fordi vi har boet i USA, og fordi vi har gennemgået uddannelsen og følger alle love og forordninger i USA. Det er kun på den måde at vores klienter vil kunne få den bedst rådgivning i forbindelse med deres investering.

Hvad kan du så få i Florida? Det er der ikke noget nemt svar på. I Orlando kan du få et pænt møbleret rækkehus 2-4 år gammelt med 3 soveværelser og 2½ badeværelse (½ badeværelse er et gæstetoilet) på ca 120 km i et pænt gated området med stor fællespool, stort clubhus med fitnesscenter og internetcafe for under $150.000. Ofte vil der medfølge fremtidige bookings, og vi vil have mulighed for at kigge på udlejningshistorien fra tidligere år.

Vi kan også sagtens sælge nye huse til vores klienter. Det er der fordele og ulemper ved. Fordelen er at du får et nyt hus . Ulemperne er, at du får lov til at betale lidt ekstra for at du får et nyt hus, og at du oveni prisen på huset oftest også skal købe møbler. Der er ikke nogen booking historie, og du får naturligvis ikke fremtidge bookings med i købet.

Vi kan ikke anbefale brugte huse fremfor nye huse, da det afhænger af vores klienter. Der er ingen nemme svar, og på vores rundture tager vi også vores klienter forbi nybygninger. Vi tror på at åbenhed og ærlighed er den måde vi sikrer vores klienter bedst muligt på.

Hvis I har lyst til at komme ud og kigge på boliger i Florida eller Californien skal I bare kontakte os, og vi vil med største fornøjelse identificere jeres behov, så vi kan finde boliger som opfylder jeres ønsker bedst muligt. Så sætter vi os i bilen og tager ud og kigger på tingene.

Undskyld, men når vi tager ud og kigger på boligemner får I vores uforbeholdne professionelle mening om alle elementer ved boligerne. Vi er ikke bly violer som ikke tør sige vores mening om fejl og mangler. Vi repræsenterer kun een person i en transaktion, og det er vores klient. Vores klient skal gøre den bedst mulige handel, og det tager vi meget seriøst.

Vi presser priserne ned, og vi finder alle fejlene, så vores klienter i samråd med os træffer de bedst mulige beslutninger.

Vi ses og tales ved. I er altid velkomne til at kontakte os på mail eller telefon. Vores hjemmeside er www.usabolig.dk og der kan I finde såvel telefonnumre som email adresser.

Ingen kommentarer: