mandag den 17. december 2007

Boligkøb i USA II

OK, så er vi klar til anden omgang.

Som sagt tidligere. Brug en rigtig ejendomsmægler, og køb et sted som ikke er beregnet for udlændinge, da priserne er bedre. Både når der skal købes og efterfølgende ved salg.

Det er muligt at finde gode boliger til meget rimelige priser i Florida. Det kan være i forlystelseshovedstaden Orlando, i strandparadiset Fort Myers eller i metropolen Miami. Alt kan lade sig gøre i Florida uden først at have vundet den store lotto gevinst. I kan sagtens finde gode boliger til langt under 1 million kr.

Der er et par ting, som det er værd at huske på i forbindelse med USA.

1. det er kun muligt at opholde sig 3 måneder ad gang i USA uden visum, så I kan ikke bare flytte permanent til USA
2. få vejledning af eksperter vedrørende personligt eller firma ejerskab af bolig

Find en troværdig partner til at bistå jer i køb af bolig. Det er også dagligdagen efter købet. Overvej om I vil udleje boligen, og hvem der skal hjælpe jer med det. Lad være med at tro på de løse forestillinger fra useriøse firmaer som lover det hele og holder det halve. Det inkluderer også indretning af boligen, og hvad der nu ellers er behov for.

Overvej eventuelt at købe det i fællesskab med venner/familie, men sørg for at lave retningslinier for brugen. Det kan sagtens lade sig gøre, men det kunne være en god idé at alliere sig med rådgivere, som forstår lokalområdet, boligmarkedet og samtidig har dansk kultur på rygraden.

Peter

Ingen kommentarer: