tirsdag den 14. oktober 2008

Oktober krisen i USA og resten af verden

Jeg ville egentlig hellere skrive om en anden oktober begivenhed - Oktoberfesten i Munchen, men det er nok mest relevant at skrive om oktober krisen.

Det er voldsomt hvad der sker med aktierne både op og ned. Det eneste der ikke sker er bevægelser til siden. Det betyder, at aktier er hårdt ramt. Der er samtidig boligkrise i mere eller mindre det meste af den vestlige verden. Jan Fog tager til Sydfrankrig og lukker butikken for en periode iflg BT d. 12/10.

Ja, så må det være slemt. Det er det også, men omvendt kan det være det helt rigtige tidspunkt at investere. Jeg vil ikke lyde som en ejendomsmægler cliche, men det er et godt tidspunkt at købe på. Priserne er lave, og udvalget er stort. Banker har overtaget et stort antal ejendomme, og amerikanere har svært ved at låne penge til at købe. Alle disse faktorer tæller med til at give gode muligheder.

Omvendt anbefaler vi absolut at tage tingene stille og roligt og ikke gældsætte sig voldsomt.

Vi har lige fundet en stor villa på over 300 m2, som er ejet af Fannie Mae (kreditinstitutionen som er overtaget af den amerikanske stat). Der er 7 soveværelser og 5 badeværelser, og det er fuldt møbleret. Der skal renses pool, og der skal sættes lidt i stand. Det vil være en god idé at male det og lave et par småting. Huset er beliggende i et bebyggelse i nærheden af Disney World og der må foretages korttidsudlejninger. Udbudsprisen er omkring 1.250.000 kr.

Det er altid rarest at købe billigt, og det er der rig mulighed for. Vi anbefaler naturligvis at tale med os om mulighederne, og se hvordan vi kan finde det helt rigtige til jer.

Ingen kommentarer: