torsdag den 30. oktober 2008

Møde

Der er messe i Bella-centret d. 8 og 9. november. USA Bolig har valgt ikke at have en stand på messen, men vi vil være til stede, da vi har en række møder med klienter. Vi har muligheder for at tage flere møder, hvis I har lyst til at tale med os om mulighederne for at købe bolig i USA.

Vores forretning er ikke at levere en standard ydelse, hvor alle bliver lagt i bestemte kasser. Vi taler om behov, og giver vores klienter mulighed for at købe den bolig, som lever op til deres krav og ønsker. Vi har adgang til at formidle salg af alle typer boliger i Florida og Californien, da vi er rigtige ejendomsmæglere i USA. Det kan være nye, gamle villaer, rækkehuse eller lejligheder.

Vi skaffer vores klienter de absolut bedste betingelser, og vi repræsenterer kun een person i en transaktion, og det er DIG. Der er et par firmaer som er tilstede med stande på messen i Bella-centret, og de repræsenterer ikke dig.

For at vende tilbage til messen. Kontakt os på email, telefon eller sms for sætte et møde op. Det gælder ikke kun til messen, men generelt.

Ingen kommentarer: